Debatmøde om Ledelse og styring mod uklarhed, kompleksitet og paradokser

15.10.2015
Preben Melander leder debatmødet, og der er inviteret fire kompetente oplægsholdere: Karina Solsø Iversen er psykolog, erhvervsforsker og proceskonsulent i Attractor/Rambøll. Karina arbejder som proceskonsulent og underviser i proceskonsultation, kommunikation og professionel iscenesættelse. Karina arbejder desuden som proceskonsulent i en række forskellige udviklingsforløb, lige fra forandringsprocesser i store grupper til supervisions- og coachingsamtaler med ledere og konsulenter Pernille Thorup er cand. psych. aut., supervisor, akkrediteret coach, doctorate of Management studier (Ph.D.) University of Hertfordshire, Business School, med fokus på magt og politik. Pernille er afdelingschef hos COK.
Karina og Pernille er sammen forfattere til den nye bog »Ledelse i kompleksitet«, hvor de på glimrende og læseværdig vis har præsenteret Ralph Staceys filosofiske og erkendelses-mæssige univers.
Kristian Kreiner er professor i ledelse på Institut for Organisation på CBS. Kristian har forholdt sig kritisk til ledelsesteoriens udvikling og skabt en række spændende visioner for ledelsesfunktionens indhold under fremtidens postmoderne samfundsorden med kompleksitet og uforudsigelighed som grundvilkår. Thea Mikkelsen er erhvervspsykolog, cand. mag. & cand. psych. Hun har grundlagt firmaet TRAC med det mål for øje at få det kreative potentiale i virksomheder i spil på højeste plan til fremme af organisationers innovationsevne. Debatmødet afholdes: Tid: den 11. november 2015 kl. 16- ca. 19.30. Sted: Copenhagen Business School, bygning »Kilen«, Kilevej 14 A/B, 2000 Frederiksberg. Mødelok. Ks43.
invitation til debatmøde den 11. november 2015

Sidst opdateret af: Louise Svarrer 15.10.2015