Invitation til bogpræsentation af "Menneske og leder"

08.10.2015
Center for Virksomhedsudvikling og ledelse inviterer sammen med Akademisk Forlag til præsentation og debat om ny bog, der sætter fokus på et anvendeligt humanistisk menneskesyn på ledelse. Professor Ole Fogh Kirkeby og ph.d. studerende Poula Helth har skrevet en ny udgave af ”Menneske og leder”.
Menneske og leder viser en ny indstilling til lederskab, der giver et klart billede af de holdninger og fremgangsmåder, der er forudsætningen for at lykkes som leder.
Den metode, som bogen tilbyder til at løse denne opgave i praksis, er den såkaldte “protreptik”, en dialogisk metode, der handler om at hjælpe et andet menneske med at vende sig mod det liv, som det dybest set ønsker sig. Brugen af metoden kan bistå det andet menneske med at blive bevidst om de grundholdninger, der styrer dets liv, og om de mønstre, det samler erfaringer op gennem.
Der vil være oplæg af bl.a. dr.phil. professor Ole Fogh Kirkeby, CBS og leder af Odsherred Teaterskole, Den Danske Scenekunstskole, Martin Elung Jensen. Arrangementet finder sted: Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 15.30 – 17.30
Copenhagen Business School
Kilevej 14, lokale K 150
2000 Frederiksberg